Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9:00 - 18.00 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
27.01.2020
Matracová jádra Greengel
Matracová jádramaterialGREENGEL, POLARGELZ výzkumu koloidních systémů se zrodily pěny Polargel a Greengel. Jedná se o zcela netoxické pěny bez jakýchk... číst celé
27.01.2020
Matracová jádra Neroli
FyziosystémMatracová jádramaterialGREENGEL, POLARGELZ výzkumu koloidních systémů se zrodily pěny Polargel a Greengel. Jedná se o zcela netoxické pěn... číst celé
27.01.2020
Švýcarská kvalita
materialEvoPoreHRCŠvýcarská inovace, milník v historii vývoje pěn. Po PUR-pěnách a HR-pěnách je HRC pěna novou generací materiálů pro výrobu matrací. ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
16.12.2019
Zdravý spánek
Současný životní styl vytváří celou řadu nežádoucích faktorů, které nepříznivě ovlivňují naše zdraví. Sedavé zaměstnání, nedostatek přirozeného pohybu... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Zdravý spánek
16.12.2019
Zdravý spánek
Současný životní styl vytváří celou řadu nežádoucích faktorů, které nepříznivě ovlivňují naše zdraví. Sedavé zaměstnání, nedostatek přirozeného pohybu... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Výsledek obrázku pro logo materassompo-matracecz-1459772954.jpg (332×177)logo-iron-art.png (132×125)

 

Nejčtenější na blogu
Jak prodloužit životnost matrace
Jak vyčistit matraci
Zdravý spánek
Kde nás najdete

Kontakty
Logo
Svět snů
Ivana Fejtová
(Po-Pá, 9:00 - 18.00 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz